Zloději v chalupě Evy Pilarové napáchali škody za statisíce!

 Celebrity 
07. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Eva Pilarová prožila velké drama se svou milovanou chalupou! Profimedia
Eva Pilarová se v českém šoubyznysu drží už 55 let a podle mnohých je to PANÍ zpěvačka. Její profesionalitu ji nelze upřít a zásadně zpívá live. Po náročných měsících vždy jezdí odpočívat na milovanou chalupu na Českolipsko. Tu ji ale zničili zloději a udělali škody za statisíce.

Před několika lety se do poloroubeného stavení nedaleko Nedvězí na Českolipsku vloupali zloději. Ukradli věci, ke kterým Pilarová s manželem Janem Kolomazníkem měli vztah. Protože mají na půdě nádrž na vodu a přečerpávání je řešeno vypínačem, nastala katastrofa.

„Chtěli si asi rozsvítit a knoflík zapnuli, aniž to tušili. Měli jsme promočené stropy, zdi, z nichž některé jsou dřevěné. My tu nebyli a tak to tu několik dnů teklo. Příšerná spoušť a ani nám pojišťovna nedala celou částku, kolik byla škoda,“ prozradila zpěvačka, která je ale nyní už na zloděje nachystána říká, aby to nenechavci ani nezkoušeli. Nemají šanci!

Tehdy zpěvačku s manželem a přáteli čekali týdny a měsíce vysoušení a renovace. Dnes je romantické stavení na polosamotě už v pořádku a opět skýtá soukromí pro odpočinek a přátelské návštěvy. Eva Pilarová vždy přátele uctí dobrým jídlem. Také se tu učí texty, plánuje vánoční koncerty a hlavně odpočívá. Uvnitř je stará, dochovaná pec a také kachlová kamna, na kterých manželé rádi vaří a pešou samé dobroty. Dominantou pozemku je památná, stará lípa.

Kdysi jsem neměla dovolenou 20 let. Pak jsem si řekla a dost. Proč já bych si nemohla udělat dovolenou, tak jsme zase na chalupu začali jezdit a je nám tady vždy moc dobře,“ říká zpěvačka, milující hezké věci, dobrou muziku, fajn lidi a kočky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47