ODHALENÍ: Tohle je kluk z nejslavnější čokolády! Pořádně přibral, ale oči má stále stejné!

 Celebrity 
08. července 2015 00:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Günter Euringer dnes a před 41 lety, když se stal tváří slavné čokolády archiv G. Euringera
Není asi nikdo, kdo by neznal čokoládu Kinder, asi nejslavnější pochoutku nejen v Evropě, ale na celém světě. Vždy z jejího obalu kouká sympatický okatý klučina. Málokdo však tuší, že už je mu 52 let a jmenuje se Günter Euringer.

Když se dostal na obaly prvních milionů kusů skvělé čokolády s mléčnou náplní, bylo Günterovi bylo 10 let. Jeho matka v roce 1973 pracovala v reklamní agentuře a synovu fotku tehdy prodala za částku, která by se dnes rovnala 150 eurům, což je přes 4000 korun.

Malému chlapci tehdy čokoláda přinesla slávu v jeho okolí. Spolužáci ve škole, kamarádi, lidé z městečka, kde rodina žila, věděli, že to je nejslavnější dítě nejen v Německu, Rakousku, Švýcarsku, ale i v dalších zemích. Tedy vyjma socialistických zemí, včetně Československa.

V následujících letech se Günter Euringer živil jako model. Momentálně podniká. Je ženatý a má dva malé chlapce. Johanese a Floriana. A i oni už vědí, jak je jejich tatínek slavný. Dokonce jim nechal jako fór udělat čokoládu s jejich podobenkou.

O tom, že klukem na čokoládě je právě on, poprvé Günter promluvil před 10 let. Následně napsal autobiografii Dítě čokolády.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod