Ten ale dopadl! Slavný herec: Zabil člověka, teď vypadá jako bezdomáč!

 Celebrity 
02. července 2015 00:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Schmitzer tedy dopadl! Poznali byste ho?  archiv
Tak tomu se říká sešup! V mládí byl poměrně hezký mladý muž, navíc syn slavného otce. O role neměl nouzi a o peníze taky ne! Teď je mu 65 a vypadá jak bezdomáč z hlaváku. Na krku má navíc zabití člověka. Řeč je bohužel herci a písničkáři Jiřím Schmitzerovi.

V těchto týdnech reprízuje televize kultovní seriál Chalupáři. Tam hraje jak Schmitzer, tak i jeho otec Jiří Sovák. Mnozí však netuší, jaké osobní drama prožívali. Schmitzer svému otci nemohl prominout, že odešel od své ženy, jeho matky a Jiří Sovák zase pak to, že jeho syn zabil člověka.

„Jirka měl vždycky k alkoholu blízko. Taky se podívejte, jak vypadá. Ale tehdy byl nalitej a srazil autem člověka. Sovák se ho tehdy zřekl. Řekl mu, že jsi porazil člověka, to se bohužel může stát, ale žes byl ožrelej jak dobytek, to se nepromíjí. A bylo to,“ vzpomíná dnes jedna ze známých rodiny Sováků.

Stalo se to v roce 1976, tedy krátce po natáčení Chalupářů. Málokdo tušil, že Schmitzer byl souzen, odsouzen a uvězněn. Po půl roce byl sice za dobré chování z vězení propuštěn, ale jeho otec na něj naprosto zanevřel. A do smrti Sováka spolu nepromluvili. Jiří Schmitzer pak ani dokonce nešel na pohřeb svého vlastního otce. O tragédii i svém otci se herec zásadně odmítá bavit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty