Slavný český herec přiznal, co dělal v mládí!

 Celebrity 
30. června 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivan Trojan je nejen skvělý herec, ale i vášnivý sportovec archiv ČT
Slavný herec Ivan Trojan, který patří do známé herecké rodiny, slaví dnes své 51. narozeniny. Kromě své profese je zapálený fotbalista. Vždy to ale tak nebylo. Víme, s čím začal, když byl ještě mladý.

Trojan, který má za sebou řadu divadelních, televizních i filmových rolí, naposledy třeba seriál Vraždy v kruhu, se v mládí aktivně nevěnoval fotbalu, nýbrž basketbalu. Z toho pak ale přesedlal na sport, kde se s míčem kope, nikoli hází. Dnes má mezi slavnými fotbalisty řadu přátel a nevynechá žádný z důležitých zápasů.

„Ivan, když se hraje mistrovství nebo nějaký zásadní náš zápas, se snaží třeba i v divadle nebo u filmu brát pracovní dny tak, aby stihl být na stadionu. Ne vždycky to samozřejmě jde, ale jeho zapálení do fotbalu je pověstné. Jinak on je povahou introvert, co se však týče sportu, to je velký fanoušek a extrovert,“ prozradil na něj jeden z kolegů.

K narozeninám si herec a syn slavného Ladislava Trojana, přeje hlavně zdraví a hezké role. Sám je už čtyřnásobným otcem, má samé syny Václava, Antonína, Josefa a Františka, takže má komu předávat zkušenosti. Doma mu tak chystají rodinnou oslavu, kterou má na povel herečka Klára Trojanová, která se stala matkou na plný úvazek. Až děti odrostou, ráda by se vrátila k herecké profesi zase v plné polní.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47