Beckhamův syn je snad víc sexy, než jeho táta!

 Celebrity 
26. června 2015 10:35 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Takhle sexy umí být mladý Beckham - Brooklyn! Profimedia
Je mu teprve šestnáct, ale už je z něj velký fešák. A dokonce pomalu může trumfnout svého tátu Davida Beckhama. Jeho syn Brooklyn si nechal udělat pár fotek, z kterých fanynky, ale někdy i fanouškové šílí.

David Beckham sice nepatří k nejlepším fotbalistům, ale rozhodně k nejvíc sexy mužům planety, největším samcům a modelům. Ale taky metrosexuálům. V jeho šlépějích jde syn Brooklyn. Ten zatím sice studuje, ale neváhá pózovat a už teď ví, že je z něj celebrita. Každý jeho krok sledují paparazzi, kteří jsou ochotni pořídit jakékoli fotky.

Pokud by se třeba podařilo pořídit nahé snímky mladého Beckhama, jsou pach světové agentury zaplatit tisíce dolarů za jednu. Na internetu kolují snímky i jeho otce, které jsou hodně autentické a otázkou je, zda jde vždy jen o fotomontáž, nebo realitu. Kdysi totiž měl David Beckham nafotit sérii aktů a soukromě i hodně žhavé fotky.

Teď je otázkou, kdy se jeho syn Brooklyn potatí a nafotí on nějaké ty akty. Zatím na sobě maká v posilovně, sportuje, běhá, hraje fotbal a pořád roste do krásy.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47