Kauza nevěry Felixe Slováčka: Nevíme, kdo tady dělá z koho idiota?

 Celebrity 
25. června 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Felix Slováček s údajnou přítelkyní Lenkou Gelemovou! Jak to ale doopravdy je?  Profimedia
Nevěra hudebníka Felixe Slováčka, manžela Dády Patrasové hýbe prý českým šoubyznysem. Některá média o tom píší jako o skandálu roku. Jaká je ale pravda? Patrasová prohlásila, že manžel z ní románkem s Lenkou Gelemovou udělal idiota! Nedělá tady náhodou někdo idiota z veřenosti?

"To fakt chce Dáda Patrasová veřejnosti vyprávět, že o avantýrách svého muže, jinak skvělého saxofonisty nevěděla, a že až teď z ní udělal hlupáka? Nebo, že na to náhodou přišla? Jen jestli oni dva nedělají idioty z ostatních a není to pro ně jen dobře promyšlené promo," míní společný známý obou manželů, který je přesvědčen, že jde o dobře načasovanou hru.

Patrasová se rozčilovala, že našla v šuplíku sedmistránkový milostný dopis, kde Gelemová Slováčkovi vyznává lásku. A že nejde jen o flirt či nezávazný románek se sexuálním podtextem, ale že ona o mnoho let staršího hudebníka miluje a považuje ho za partnera.

"Opravdu by Felix byl tak hloupý a nechal Dádě na očích takovou věc, jako je milostný dopis? A opravdu by se Dáda snížila k tomu, aby o avantýrách svého muže, kterých bylo za ty roky prý daleko více, takhle informovala fanoušky a ještě přes bulvár? Buď není normální nebo ho chce zničit a sebe taky. Spíš si ale myslím, že je to jen šaškárna pro lidi," říká jedna z hereček, která oba manžele přes dvacet let dobře zná.

Nebo, že by vše bylo jinak a hrozí u Slováčků rozvod? Pak by se Felix musel se svou Dádou dělit o mnohamilionový majetek. Jen vila na Vinohradech má cenu nejméně 25 milionů, o penězích na účtu, špercích, tantiémech a dalších věcech nemluvě,
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod