Známého zpěváka s přítelkyní odhalily mapy na Googlu. FOTO UVNITŘ!

 Celebrity 
25. června 2015 11:15 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tento zpěvák s přítelkyní byli zachyceni přes mapy na Googlu archiv
Nejenom Helenu Vondráčkovou na Floridě, nebo Dášu Havlovou i vily (VIPstory.cz informovalo jako první), ale i další osobnosti zachytily kamery služby Googlemaps. Dalším v řadě je muzikálový herec, zpěvák Josef Vágner a na snímku není sám!

"Jsme světoví," napsal syn slavného hitmakera Karla Vágnera na svůj profil na sociální síti. A i když má rozmáznutý obličej, je zachycen, jak pádí na své milované koloběžce a vedle něj jde jeho milovaná přítelkyně Marlen.

Zpěvák, který účinkuje asi v pěti muzikálech současně, před pár dny dokončil vysokou školu úspěšnými státnicemi a připravuje s kolegyní Kamilou Nývltovou nový duet, je nepřehlédnutí v modrých kraťasech, zeleném tričku s modrou taškou přes rameno. Jeho přítelkyně má černé kraťasy a bílé tílko. A mladý Vágner o kameře zřejmě věděl, protože jeho zamávání hovoří za vše.

Zatímco jiné osobnosti měly problém s tím, že byly někde zachyceny, Pepa Vágner, jak fu tisíce fanynek a fanoušků říká z toho má legraci a do kamery auta, které pořizuje snímky z ulic světových měst, ještě zamával.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47