To je potupa! Takhle dopadl exmanžel slavné zpěvačky a zkrachovalý producent. FOTO UVNITŘ!

 Celebrity 
09. června 2015 00:05 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tenhle kdysi známý a poměrně slavný muž dopadl jako největší chudák!  archiv, TV Prima
Takový obrázek se vidí jednou za 10 let. Zkrachovalý producent Kameňáků a některých dalších filmů, také bývalý moderátor a hlavně exmanžel zpěvačky Ivety Bartošové, Jiří Pomeje tedy dopadl. Doslova skončil na dně. A to doslova!

Něco takového se vážně nevidí. Jiří Pomeje, který měl vždy jen plná ústa obrovských slibů, ale ve skutečnosti pak jenom velké dluhy, je teď opravdu na úrovni.

Na betonovém dvorku ve vedru sedící v oblečení po pás ve vodě. Vedle se slunící manželka Andrea, která je také jediná, která domu nosí peníze. Pomeje se totiž dal na mateřskou dovolenou: nechává se živit, práci nemá. Stará se však o dcerku.

Zatímco dříve rozhazoval pětitisícovkami, kouřil nejdražší doutníky, jedl v nejdražších restauracích, byl za noc schopen v baru roztočit desítky tisíc, teď mu stačí tak málo. Zdálo by se však, že bývalý producent, moderátor, ale i herec je spokojený. Ale není to tak. Podle jeho známých, kteří mu ještě zbyli, hodně trpí tím, že o něj není zájem a funguje v podstatě jako "žena v domácnosti" .

Otázkou je, jak dlouho mu tahle pozice vydrží. Mateřská jednou skoční a co bude pak?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty