Známá moderátorka a herečka s těmihle svalovci! Co na to jejich partneři?

 Celebrity 
02. června 2015 03:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Danielu Šinkorovou svalovci doslova na rukou nosili! Muzroku.cz
Daniela Šinkorová, která je moderátorkou, herečkou a i muzikálovou zpěvačkou přivedlo do rozpaků dvanáct svalovců. Finalisté soutěže Muž roku 2015 ji doslova na rukou nosili. Nevěříte?

Pořadatel soutěže David Novotný představil dvanáctku mladých mužů od 21 do 28 let, kteří se v srpnu poperou o titul Muž roku.

„Tady je jeden krásnější než druhej. Jsem úplně vzrušená,“ prohlásila s úsměvem od ucha k uchu Šinkorová za souhlasného pokyvování kolegyně z muzikálu Jitky Asterové. Ta bude letos spolu s Karlem Voříškem finále v Náchodě moderovat.

„Je to taková změna oproti minulým ročníkům, prostě inovace a spojení Jitky s Karlem bude zřejmě hodně zajímavé. Moc se na to všichni těší,“ řekl VIPstory.cz David Novotný.

Tmavovlasí, blond i zrz kluci s vysekanými postavami, širokými rameni, kteří způsobili trochu pozdvižení i na ulici, kde se odhalili pro fotografy, si Danielu Šinkorovou vzali do parády a pak ji zvedli v náručí.

„Je nějaká lehká. Asi moc zhubla,“ prohlásil jeden. „No ještě, že je takhle štíhlá, jinak bychom ji neunesli,“ dodal druhý z finalistů.

Kromě moderátorky, se na tiskovce objevila i Michaela Dolinová, Radim Schwab, Kamila Nývltová, Kateřina Kornová, Kája Pavlíček, nebo Česká Miss Nikol Švantnerová, které se prý mladíci líbí všichni. „Ale nejvíce ten můj, kterého mám doma,“ dodala kráska roku.

Muž roku je vlastně obdoba volby ženské krásy. Už šestnáctý ročník se uskuteční 21. srpna v Náchodě a spolu s koncertem Den dobrých skutků, který bude následovat je s charitativním podtextem, na kterém vystoupí řada dalších celebrit.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47