Další adepti na špindíry do Výměny manželek?! Tenhle slavný zpěvák s partnerkou prý bydleli jako prasata!

 Celebrity 
31. května 2015 10:20 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Bohuš Matuš je možná skvělý zpěvák, ale asi dost lže a ještě ke všemu je prý velký bordelář! Profimedia, FTV Prima reprofoto
Tak to je síla. Nejenom špindíry z Výměny manželek Věra a Petr, kteří své děti vychovávali na ubytovně v téměř asociálních podmínkách, ale i slavný zpěvák Bohuš Matuš prý žil s partnerkou Nikolou, tak, že by ty dva mohli klidně trumfnout.

Poté, co údajně Matuš, který zpívá v muzikálu Fantom opery byt na sídlišti musel opustit, protože tam neplatil nájem, vypadal jako po několikaměsíčním osídlení bezdomovci. To alespoň tvrdí matka jeho přítelkyně Nikoly, která byt páru pronajala.

Ke všemu za "hvězdu" a svou dceru zaplatila nemalý dluh. A ani do televize se nebála promluvit o tom, v jak hrozném stavu její dcera s Matušem byt užívali a "předali". Museli. Matka nechala odpojit elektřinu a donutila pár vystěhovat. Byt musela uklidit a vrátit městské části. Přitom Matuš v pořadu TOP Star magazín tvrdil, že se museli vystěhovat, protože je někdo ohrožoval a pronásledoval.

"Kdo tu reportáž viděl, okamžitě pochopil, že Matuš s tou svou lže. Vždyť na sebe chtěl jen upozornit, aby se o něm mluvilo. Ty nesmysly a stylem, jakým to říkal, bylo něco tak herecky špatného. A naběhl si, protože se ozvala matka té Nikoly a všechno uvedla na pravou míru. A práskla i to, v jakém bordelu tam páreček fungoval," řekla VIPstory.cz jedna z Matušových kolegyň, který prý dobře ví, jak psychicky labilní zpěvák je a co vše dokáže napovídat.

Bohuš Matuš s Nikolou Liškovou by se tak prý z fleku mohli přihlásit do Výměny manželek a třeba by televize měla o další mimořádně sledovaný díl reality show postaráno.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod