Absolonová chce skončit s kariérou!

 Celebrity 
22. května 2015 04:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monika Absolonová se už pěkně kulatí a se zpíváním chce prý praštit! facebook
Zpěvačka a muzikálová herečka Monika Absolonová je v tom! Tahle zpráva obletěla český šoubyznysový rybníček. Nejdřív se však Monika bránila a všechno tajila, dělala štráchy. Zato teď si na tom staví nové promo?!

Několik fotek na sociální síti, chlubení se a dokonce práskla i termín porodu. Šťastná maminka, ale částečně i dobrá markeťačka. Protože není nic lepšího, než si z takové novinky udělat nový promo formát.

„Moc Vám všem děkuju za gratulace k miminku. Překvapil a dojal mě Váš obrovský zájem, vstřícnost a gratulace. Vzhledem k tomu, jaký veliký zájem prďola o 10 cm u Vás vzbudil, začínám vážně uvažovat nad tím, že pokud zdraví a Pánbůh dá, budu mít děti a přestávám zpívat. Pozornost zajištěna. To je můj debilní humor. Jsem šťastná, moc Vám vše děkuju,“ napsala srdceryvně.

Absolonová to ale opravdu nemyslí vážně.Sice ji po dobu posledních týdnů těhotenství a krátce po porodu v roli Evity nahradí Radka Fišarová, ale zřejmě se do práce brzo vrátí. Zrovna ona, která má ráda pozornost diváků, médií a sláva jí není lhostejná, udělá vše proto, aby hrála, zpívala a do toho třeba i rodila. Určitě ale nepověsí mikrofon na skobičku!

A rodit by měla, jak sama práskla, okolo 20. listopadu. Takže mimčo dostane tak maličko skoro pod stromeček.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty