ŠOK! Kdo chce zničit Kalivodovou? Prý měla dostat padáka z Národního!

 Celebrity 
26. dubna 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Přední česká operní pěvkyně Andrea Kalivodová měla údajně hodně namále. Jde jen o pomluvy?  Profimedia
Tak to je gól! Slavné zpěvačce, tedy lépe řečeno přední operní pěvkyni Andree Tögel Kalivodové hrozil údajně vyhazov. Vedení Národního divadla se s ní podle některých informací jako se sólistkou opery chtělo rozloučit. Je to ale vůbec možné? A nechce náhodou někdo atraktivní operní divě jen ublížit a poškodit ji?

Podle zdroje, který se redakci VIPStory.cz ozval, bylo za zvážením možnosti rozvázání pracovního poměru to, že Kalivodová nepracovala tak, jak měla!

"Kalivodová ze sebe dělá primadonu a nejlepší operní pěvkyni, ale ve skutečnosti měla hodně namále, protože ji vážně hrozil vyhazov. Ona je, jak to říct, dost líná. Hodně věcí tak nějak dělala napůl. Nevím, jak to udělala, ale na své pozici zůstala," napsala jedna z údajných členek Opery Národního divadla v Praze.

Podezření, že by šlo ale vyloženě jen o holé pomluvy závistivé kolegyně ale nabourává další informační zdroj z opery. Ten dokonce tvrdí, že Andrea Tögel Kalivodová opravdu není tak skvělá, jak se takzvaně "prodává"

"Ona, co opravdu zvládá, tak je mateřství a navštěvování večírků. V tom je přebornice. Ale vedení opery opravdu před časem nebylo s prací Andrey zrovna spokojeno. Asi dostala opravdu velké varování a začala na sobě pracovat. Nicméně jsou v opeře rozhodně daleko lepší sólistky, které by ji rozhodně strčily do kapsy," tvrdí operní pěvec.

Rivalita mezi operními divami je velká. Podobná, jako v pop music. To, že Kalivodová se téměř hned po porodu vrátila do práce zřejmě nahrává tomu, že pěvkyně na sobě opravdu prostě chtěla více zamakat, aby vedení opery dokázala, že něco opravdu umí. Ani ona, ani nikdo z vedení divadla se k informacím nevyjádřil. Je ale možné, že popularita Kalivodové někomu může vadit a snaží se ji jen pošpinit a ublížit.

"Lidé kolikrát dokáží závidět cokoli. Třeba jen to, že jste prostě jen obyčejně šťastní, že máte skvělou rodinu," nechala se nedávno slyšet pěvkyně, která ale nevypadá na to, že by měla dostat padáka a je velmi často zvána na prestižní akce, nejen jako běžný host, ale jako hlavní hvězda.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47