EXKLUZIVNĚ! Bartoška se odstěhoval z luxusního bytu, kde bydlel Oldřich Nový! Víme, komu patří! FOTO uvnitř!

 Celebrity 
20. dubna 2015 04:55 / redakce
  0
📷
8 fotografií v galerii
Jiří Bartoška po mnoha letech opustil svůj milovaný byt, v němž kdysi žil slavný Oldřich Nový!  archiv
Neuvěřitelné! Těžce nemocný herec Jiří Bartoška udělal zásadní životní změnu! Odstěhoval se z luxusního bytu v Maiselově ulici v centru Prahy, kde léta žil, a kde před ním bydlela filmová legenda Oldřich Nový! Obrovský apartmán je teď k pronájmu a můžete ho mít třeba právě vy!

Bartoška v době, kdy podstupuje další formu onkologické léčby, dělá životní rozhodnutí. Na bytě, kde bydlel mnoho let a kde žil desítky let Oldřich Nový, hodně lpěl. Teď přesto byt opustil. V tomto domě o patro výše dodnes bydlí i herec Marek Eben se svou ženou Markétou, která je upoutána na invalidní vozík nebo bývalá žena fotbalisty Tomáše Ujfaluši – Kateřina.

Byt ale Bartoška s manželkou neměli v pronájmu. Naopak, stále jim patří! Má hodnotu možná až přes 20 milionů korun. Pokud se podaří jej pronajmout, už jen z toho mohou majitelé spokojeně žít.

Neopakovatelnou nabídku jedinečného bytu 5+1+ 2 koupelny s balkónem s rozlohou 174 metrů čtverečních prezentují hned dvě realitní firmy. Cena měsíčního pronájmu je 60 tisíc plus služby. Pokud máte přebytek peněz, může být tento luxusní byt, v němž se psalo i kus historie, váš. Nejenom byt, ale i samotný dům a dvůr jsou ve velmi dobrém a udržovaném stavu.

„Pan Bartoška s rodinou se někam odstěhovali. Kam, to netuším. Prý mají nějaký dům. Říkal něco, že už nechce být tak v centru. Pamatuji si, když tu bydlel pan Nový, to byl šarmantní člověk,“ prozradila jedna z obyvatelek domu v těsném sousedství.

Luxusní adresa, luxusní byt, slavní obyvatelé, za rohem Pařížská s mnoha luxusními obchody či dalšími známými osobnostmi a kousíček na Staromák. Kdo na to má, má šanci byt získat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47