Dorazí na Grossův "tajný" pohřeb některé celebrity?

 Celebrity 
18. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Stanislav Gross ještě v dobách, kdy byl zdravý a plný síly... Zemřel v pouhých 45. letech Profimedia
Pohřeb expremiéra Stanislava Grosse (+45), který zemřel tento týden ve své luxusní vile na Slivenci bude zřejmě v soukromém duchu. Zúčastnit by se ho měla jen rodina a pár přátel. Chybět možná nebudou nejbližší "celebrity"

"Včera byla Šárka Grossová v Divadle na Broadwayi a dojednávala s producentem Oldřichem Lichtenbergem poslední rozloučení. Veřejné to asi nebude, ale Gross byl blízkým kamarádem řady lidé z tohohle divadla," svěřila se VIPStory.cz jedna z hereček.

Hlavně mladší dcera Natálka, která na Broadwayi také hraje je u mnohých oblíbená a její maminka Šárka tu má řadu známých. Sama nechce dělat z rozloučení "komedii", proto zvolila jen úzký kruh. Možná, že se přijdou rozloučit lidé, jako Michal David, František Janeček se svou Terezou Mátlovou, ale třeba možná i Karel Gott a další?

"Šárka cosi říkala, že pár lidí by pozvat chtěla, ale asi není ještě rozhodnutá. Ale chápu ji, že z toho nechce dělat velkou show pro média. Oni žili úplně normálně a byť byli na očích, nikdy se nikam nedrali. Ať Standa udělal různé blbosti v politice, jako člověk nebyl špatný a jako manžel a táta byl skvělý," dodal další rodinný známý.

Grossovy dcery v den, kdy on zemřel, se to dozvěděly až ve škole. Ráno, když odcházely do školy jim prý maminka sdělila, že tatínek spí. Už jim však neřekla, že na vždy. Nechtěla je však patrně stresovat pohledem na již zesnulého otce a dívky přivezla, až když pohřebák s jeho pozůstatky odjel.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008