ŠOK! Půjde finalista Muže roku a krasavec z billboardu Michal Suchomel do vězení?

 Celebrity 
19. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Suchomel patří asi k nejhezčím mužům u nás. V současnosti je nejen hodně vidět, ale řeší i hodně nepříjemnou věc! archiv M. Suchomela
Michal Suchomel je nejen bývalý policista, a finalista soutěže Muže roku 2008, Tvář roku, ale také model a v posledních týdnech ho můžete vidět doslova na každém kroku. A to díky kontroverzní kampani pro jednu firmu s pánskými obleky. Sympatický urostlý mladík má ale teď starosti se zákonem a eventuálně mu může hrozit i vězení! Co se stalo?

Suchomelův úspěch má ale i svou odvrácenou stranu. Stal se obětí špatného právního systému a doslova arogance moci. Justice v tomto případě ukázala, že není rozhodně nezávislá!

"Ano, jsem odsouzen na dobu deseti měsíců odnětí svobody podmíněně po dobu 2 let. Taky jsem takhle vyděšeně koukal, když jsem si přebíral dopis s pruhem ze soudu," prozradil VIPStory.cz Michal Suchomel s tím, že nedostal sebemenší šanci u soudu podat výpověď.

Samosoudkyně ho totiž odsoudila, aniž by dostal základní právo - mít možnost se hájit. I ten nejbrutálnější vrah má možnost se obhájit. Suchomel ho nedostal!

„Je to nepravomocné rozhodnutí, protože jsme s mým právním zástupcem magistrem Karlem Horákem samozřejmě podali k rozsudku odpor. Mělo by to být za údajné napadení úřední osoby, které se vůbec neodehrálo. A co se důkazů ve spisu týče, tak svědčí v můj prospěch," uvádí "kluk z plakátu", jak mu teď jeho přátelé přezdívají.

Michal Suchomel podal prostřednictvím svého právního zástupce pochopitelně odvolání a hlavní líčení je nařízeno na začátek června.

"Tam si myslím, že se soud bude hodně divit. S mým právníkem předložíme argumenty a věřím, že se prokáže má nevina. Bohužel v této zemi všechno funguje stylem - zkusíme, co to udělá a uvidíme. Jen bohužel je smutné, když tohle dělá instituce, která má právo ctít a dbát na něj, tedy soud," míní Suchomel. Pletky se zákonem a nutnost soudních stání je vážná věc pro všechny lidi. Tím spíše pro osoby, které má široká veřejnost možnost poznávat vzhledem ke svým profesím, ať už se jedná o sportovce, herce, zpěváky, modely, politiky a další veřejně známé osoby tak bude soudní stání vždy jen problémem.

Model je připraven předložit soudu takové důkazy, které budou dokazovat, že je nevinen, včetně toho, že strážníci, s kterými měl konflikt, údajně vědomě lhali a někdo měl dokonce manipulovat s důkazy.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008