Proč bez sebe Asterová s Čížkovou neudělají ani krok?

 Celebrity 
20. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Čížková s Jitkou Asterovou si ze sebe umí i přes svůj věk udělat někdy až neuvěřitelnou legraci Profimedia
Herečka a kdysi moderátorka pořadech o sexu Jitka Asterová, teď jedna z představitelek v muzikálu Mamma Mia! a herečka z Kameňáků nebo fotografa Hana Čížková, jsou jako siamská dvojčata. Bez sebe ani ránu. Co mají ale dál společného? Budete se divit.

Přestože ani jedné z nich už není třicet, pořád mají spoustu elánu a smysl pro humor. Rády se baví, smějí a tak si tyhle dvě stárnoucí herečky řekly, že si to nenechají jen pro sebe a budou bavit lidi.

"Máme spolu skvělou talk show Mládí nevyprchej, kde na sebe práskneme i to, co snad ani nevíme. Která s jakým chodila, co jsme dělaly a nechybí nám asi scénka z plastické chirurgie, u které lidi skoro čůrají smíchy," svěřila se VIPStory.cz Hana Čížková.

V jejich programu, s kterým jezdí po vlastech českých i moravských, nechybí ani hudební doprovod. Tím je skvělá zpěvačka Yanna Rybníčková, tedy "nevlastní" dcera Hany.

"To je holka, která si stoupne a zpívá jako nikdo. Janička je opravdu talent od Boha, je skvělá a jsem moc ráda, že se námi může jezdit. Všude, kam jsme přijely, byli lidi z ní úplně paf," podotkla Jitka Asterová a dodává, že to, že si ze sebe umějí udělat legraci je pro ně samotné to nejcennější.

Obě přiznaly, že kamarádkami jsou i v civilu. Neudělají bez sebe skoro krok. Denně si volají. teď se chystají na prodloužený víkend do jižních Čech a probírají spolu všechno na světě. "Nějak jsme k sobě prostě srostly, a to jsme se kdysi poštěkaly. Ale jsme v pohodě a život nás baví," dodala Čížková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008