Jak to sluší Budkové a Buranské na střelnici? A z čeho se jim udělalo špatně?

 Celebrity 
17. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Krásky si vyrazily na Matějskou, ale nebylo jim dvakrát dobře! obag.cz
Nádherné slunné odpoledne strávily kamarádky, vicemiss 2009 Tereza Budková a Česká Miss Earth 2014 Nikola Buranská na matějské pouti. Tereza si sem vyrazila oddechnout po poslední zkoušce před státnicemi, kterou zvládla na jedničku. Z čeho mají holky žaludek na vodě? Jak to sluší Budkové a Buranské na střelnici? A z čeho se jim udělalo špatně? „Pokud zvládnu ještě v červnu poslední zkoušku na jedničku, tak budu mít červený diplom.“, usmívá se krásná brunetka Tereza, která je studentkou policejní akademie a daří se jí skloubit náročnou práci v modelingu se studiem doslova na výbornou.

Značnou část roku tráví pracovně v zahraničí, tak to je jí přítel občas nemá lehké, když mu jeho dívka odjede na několik dní pryč. „Práce v zahraničí mi vyhovuje, je tam lepší finanční ohodnocení, ale i přístup k modelkám je trochu jiný. Přesčasy se platí, dodržuje se časový harmonogram, máme pauzu na oběd.“, chválí si výhody práce modelingu v zahraničí Tereza Budková.

Tereza bourá veškeré mýty, které kdy mohl někdo o miss vyslovit. Bravurně zvládá studium vysoké školy s úžasnými výsledky, modeling a se svým přítelem ustála soutěž krásy a nerozešli se. Dokonce spolu už brzy oslaví osmé výročí! To se opravdu jen tak nevidí.

Nikola Buranská s Terezou na pouti zamířily na střelnici. Koho si asi představovali místo půvabné papírové růže? Několik neplodných ran vystřídaly dobře mířené výstřely z brokovnice. Holky si vystřelily Mr.Beanovského medvídka a dvě obří papírové růže. V jejich repertoáru nesměla chybět ani adrenalinová jízda, která jim trochu rozproudila krev v těle. "Jsem úplně zelená a necítím se dobře. Ještěže jsem neobědvala. Musela jsem zrušit i trenéra, jak mi je blbě," komentuje jízdu Nikola Buranská, loňská vítězka Česká Miss Earth.

Tmavovlasá rodačka z Přerova randí s fotbalistou Filipem Novákem, se kterým chodí už čtyři roky. I ona boří rozchodový mýtus. Nikola pendluje mezi Prahou a Libercem, kde se svým přítelem žije. Je tak pořád v pohybu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47