Miroslav Donutil si ale žije! Našli jsme jeho dům i "tajnou“ chalupu. FOTO!

 Celebrity 
15. dubna 2015 04:58 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Herec Miroslav Donutil není žádný chudák. Má luxusní vilu i chalupu, do kterých investuje VIPStory.cz/archiv
Miroslav Donutil (63) si ale žije. Nejlépe placený český herec a moderátor, který se propůjčil i reklamě, investuje! Má rád hezké a luxusní věci. Jen jeho nemovitosti mají hodnotu nejméně 20 milionů korun. Chcete vidět jeho pražskou vilu a taky „utajenou“ luxusní chalupu na Vysočině? VIPStory.cz oba domy objevilo!

Zatímco v pražském Hloubětíně obývá s manželkou a synem luxusní vilu v hodnotě nejméně patnácti milionů korun, kde nechybí rozlehlý pozemek a bazén, do Bobrové na Vysočinu jezdí odpočívat. Jde o chalupu, či spíše druhou vilu, která vznikla rekonstrukcí původní chalupy, kde už jako kluk vyrůstal.

„Přes rok tu moc nejsou, ale v létě jsou tu hodně. Donutil to tu miluje, je to takový patriot,“ svěřil se soused z Vysočiny.

Do soukromí si Miroslav Donutil, který je prý pověstný tím, že si údajně i sám určuje honoráře a dokonce i to, s kým třeba v televizi bude a naopak nebude hrát, pouští málokoho. A dobře ví proč. Ne každý musí vidět, jak si žije.

Chalupa s více než tisícimetrovým pozemkem na konci obce skýtá skvělé možnosti pro relaxaci. Bazén tu sice nemá, ale stačí, když zaběhne dolů za chalupu a může využít rybník určený ke koupání. Do lesů, které obklopují obec, rád s rodinou chodí na houby, nebo jen tak na procházky. Prostě ráj na zemi!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47