ŠOK! Co dělala Simona Stašová s náckama na hřbitově? FOTO!

 Celebrity 
14. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Simona Stašová s podivnými muži na hřbitově! Profimedia
Tak to je síla. Jedna z nejlepších českých hereček, dcera legendární Jiřiny Bohdalové se včera objevila na Olšanských hřbitovech v doprovodu příslušníků SS. Simona Stašová s fešnými mladíky v esesáckých uniformách pózovala a vyloženě si to užívala. Co se stalo?

Stašová se nedala ke členům krajní pravice, ale pózovala fotografům při první oficiální klapce nového filmu Lída Bárová, který natáčí režisér Filip Renč. Kromě ní se na Olšanech objevila hlavní představitelka Bárové Táňa Pauhofová, herci Martin Huba, dále Pavel Kříž, který po maskování jako by Hitlerovi z oka vypadl i slavný rakouský herec Karl Markovits, který ztvární říšského ministra propagandy Josepha Goebblese.

Nechyběli ani urostlí blonďatí mladíci v nacistických uniformách. Film zachytí předválečnou dobu i konec druhé světové války, období,které se výrazně podepsalo na kariéře i soukromí herečky.

V dalších rolích se objeví německý herec Gedeon Burkhard, ztvárňující dalšího partnera Baarové Gustava Fröhlicha, Klára Issová a Zdena Procházková, která si zahraje titulní hrdinku ve vyšším věku.

Podle režiséra Renče nepůjde o hereččin životopis, ale o výsek z jejího života od roku 1936. „Bude odrazem doby i české mentality uměleckého světa 30. a 40. let u nás i v Německu,” řekl a dodal, že autorem scénáře je Ivan Hubač.

Rozpočet filmu, který se v minulých týdnech začal točit ve Špindlerově Mlýně, část záběrů vznikne na Barrandově, v Polsku, ale i v Německu, má být okolo 80 milionů korun. Původním hlavním sponzorem měl být již zesnulý podnikatel Peter Kovarčík. Ten se ale zahájení natáčení nedočkal. Premiéra by měla být někdy v příštím roce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod