Zpívající mamina Csáková zažila standing ovation! A kdo jí to klečel u nohou?

 Celebrity 
14. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ilona Csáková je Paní zpěvačka a vždy všechny mile překvapí!  Martin Polák
Zpěvačka Ilona Csáková (44) stále více dokazuje, jak skvělý hlas má. Přesto, že neplní titulní stránky časopisů a není na každé akci, jako některé zpěvačky či rádoby zpěvačky, má své fanoušky a její hlas nenechá nikoho chladným. Například velký koncert představitele Fantoma opery Radima Schwaba (37) byl pro ní příležitostí, jak o sobě dát zase vědět.

"Jsem moc rád, že Ilonka přišla a zazpívala dvě úžasné písničky. Byla skvělá a celé divadlo tleskalo vstoje. Je to opravdu Paní zpěvačka," pochvaloval si "hostitel" Radim Schwab, nejvyšší český zpěvák a herec po koncertě Mr. Muzikál 2015 v naprosto vyprodaném Divadle ABC. Při poděkování před ní dokonce poklekl.

Csáková, jinak maminka dvou malých synů Daniela a Dominika, s kterými žije převážně v Brně, všechny mile překvapila nejen svým zpěvem, ale i vstřícností a srdečností. "Je neskutečně skromná, pokorná a je vidět, jak si váží publika. A je profesionálka každým coulem. Hodně mile mě překvapila," řekla VIPStory.cz jedna z fanynek.

Spolu s ní byla hostem i Schwabova kolegyně z Fantoma opery Michaela Gemrotová, která byla podle diváků taky naprosto fantastická a předvedla strhující výkon. .
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008