Alois Švehlík: Konec v seriálu Cesty domů? Může za to vážná nemoc!

 Celebrity 
14. dubna 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Alois Švehlík přerušil natáčení v seriálu Cesty domů kvůli vážné nemoci archiv TV. Prima
Těžká nemoc může za odchodem Aloise Švehlíka z populárního seriálu Cesty domů. Podle scénáře "odjel do USA za rodinou", ale ve skutečnosti přerušil natáčení na Primě. Proč?

Švehlík, který ztvárňuje doktora Bernáta, přerušil natáčení kvůli vážné nemoci svého kolegy!

"Důvodem je to, že šel vystřídat v roli Jiřího Bartošku na Českou televizi do seriálu Já, Mattoni. Měl by se pak zase vrátit," řekl VIPStory.cz zdroj z televize Prima.

Jiří Bartoška musel roli odmítnout začátkem roku, kdy se začal léčit s velmi vážnou formou rakoviny. Začal podstupovat chemoterapie a tak nevěděl, jak na tom bude s fyzickou i psychickou sílou. No a protože natáčení seriálu o Mattonim je poměrně náročné, nezvládl by Švehlík obojí. Požádal tedy produkci o ukončení jeho angažmá pro několik dílů.

Paradoxem je, že i on sám před časem dvakrát bojoval s rakovinou štítné žlázy. Například loni téměř přišel o hlas a když natáčel několik dílů, téměř šeptal. Do Cest domů by se však měl snad zase vrátit. Otázkou je, za jak dlouho se před kameru, ať tu televizní nebo filmovou vrátí Jiří Bartoška, kterému už sice rostou vlasy a vousy, ale o své nemoci nemluví. A vzhledem k jeho původně vážnému stavu je až s podivem, jak rychle se zotavuje.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008