Kornová s Klukovou osahávaly chlapy! FOTO!

 Celebrity 
13. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kateřina Kornová si ráda sáhne na mladé masíčko... Filip Smetana
Sáhnout si na hezkého mladého, urostlého chlapa, to je něco pro dámy v letech. Své o tom vědí třeba herečky Uršula Kluková nebo Kateřina Kornová. Ty se v rámci veletrh Interbeauty Prague mohly zapojit a měly z toho druhé Vánoce.

Mezi prvními dorazila Uršula Kluková, která má moc ráda kosmetiku a ze všeho nejdřív vyzkoušela tělová másla, která ji zaujala hned na první pohled a to na hezkých chlapech. Uršula vrhla na 2. nejkrásnějšího Muže světa a Muži roku Martina Gardavského a modela a fotbalistu Ondřeje Valentu.

„To já si zase ráda sáhnu na hezkého a mladého chlapa, ale musí mít charisma. Já jsem nikdy nechtěla jen tělo u chlapa, musel mít vždy i duši, ale takhle mi to lichotí to sáhnutí“ rozpovídala se Uršula Kluková, která v současné době smutní a to kvůli ukončení natáčení úspěšného seriálu Doktoři z Počátků. „V mém věku už se jen na chlapy podívám nebo si sáhnu“ směje se Uršula Kluková, která také masírovala Ondřeje Valentu, úspěšného fotbalistu a modela.

Kateřina Kornová vyzkoušela bahenní pleťovou masku na Martinovi Gardavském a tvářila se, že je v sedmém nebi.

„Já se věnuji studiu ve škole, cvičím jógu a nejím čokoládu. Chtěla bych navštívit Izrael, ta destinace mě velmi láká a v letošním roce jsem si řekla, že budu hodně cestovat,“ svěřila se u natírání urostlého „zajíčka“ Kornová, která během roku zhubla neuvěřitelných 30 kilo.

Obě se potkaly i s Martinem Maxou a ten od nich sklízel obdiv za jeho vypracovanou postavu „No na to, že Martinovi už není třicet, vypadá pořád skvěle a to je právě chlap, co má velké… charisma, myslím, samozřejmě,“ dodala s humorem sobě vlastním Kluková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod