Nejvyšší český zpěvák zešílel? Podivně ztloustl a oslavoval Gagarina! FOTO!

 Celebrity 
13. dubna 2015 04:15 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Copak se to nejvyššímu českému zpěvákovi Radimu Schwabovi stalo? facebook, archiv R. Schwaba
Co se to v pražském Divadle ABC v neděli v podvečer dělo? Všichni čekali urostlého, charismatického, nejvyššího českého zpěváka a on přišel podivně obtloustlý panák s IQ tykve divně se kývající ve vytahaném svetru a montérkách. Že by český Fantom opery Radim Schwab držel nějakou antidietu?

Vše bylo pojato jako velký fór, protože Radim Schwab si pro diváky připravil jedno antičíslo, jak ho sám nazval a s písničkou Dobrý den, majore Gagarine, v podivném kostýmu celý naprosto beznadějně vyprodaný sál pobavil a rozesmál.

"Říkal jsem si, že když je 12. dubna a je výročí od doby, kdy Gagarin vyletěl do kosmu, tak že tohle číslo, které občas používám pro rozptýlení diváků, použiji," svěřil se VIPStory.cz Radim Schwab, jehož unikátní koncert Mr. Muzikál 2015 dopadl skvěle a byl plný českých i světových muzikálových melodií.

Jako hosté vystoupily Ilona Csáková a Michaela Gemrotové, které sklidily obrovský aplaus a také přední česká choreografka Qvaša se svou taneční skupinou IF.

Nyní se podobně laděný koncert odehraje 30. dubna v Kolíně a v komornější formě koncerty Amoroso složené z balad a muzikálů 21. dubna v Písku a 20. května v Českých Budějovicích. Na 18. července chystá Schwab svůj narozeninový koncert na luxusní lodi Niké, která bude přes léto kotvit v Praze.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008