Známý muzikálový producent s malým capartem. Že by utajené dítě?

 Celebrity 
10. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Oldřich Lichtenberg a tenhle malý klouček patří k sobě!  Profimedia
Kleopatra, Adam a Eva, Mata Hari, Tři mušketýři, nebo teď například Mýdlový princ, tyto i další muzikály má na svědomí produkce muzikálového producenta a podnikatele Oldřicha Lichtenberga. Kdo ho zná, ví, že je v pohybu od rána do večera a vlastně pořád. Na koho si ale poslední dobou vždy rád udělá čas?

Lichtenberg je nejen úspěšným producentem a majitelem pražského Divadla Broadway, ale i pyšným otcem a už také dědečkem. Na akci, kam pozval své herce a zpěváky z divadla a kde se dobře jedlo a pilo, se objevil s malým capartem. Žádný utajený levoboček, ale už vnuk!

"Jsem relativně mladý dědeček malého Olivera. Nemám na něj moc času, ale když, tak si to užívám," svěřil se Lichtenberg, o kterém se ví, že má rád fajn lidi a taky Řecko, kde vlastně částečně žije. Jak může a pokud má týden dva volno, odjíždí do Řecka. Nerad létá, takže jezdí autem.

Zatím se pohybuje mezi svým divadlem, řadou schůzek i dalšími aktivitami, ale už se prý těší, až jednou trochu zvolní a bude si užívat klidu a právě vnuka či vnoučat.

"Olda je, a nezdá se to, velkej cíťa. A jako dědečkovi mu to hrozně sluší. Stejně nejvíc sexy chlap je, když je vedle něj malé dítě," prozradila jedna z hereček, která hraje momentálně ve velmi úspěšném muzikálu Mýdlový princ, kde diváci mohou vidět třeba Martina Dejdara, či Sagvana Tofiho, Terezu Kostkovou, Ivanu Jirešovou, Janu Synkovou, Jaroslavu Obermaierovou, Josefa Vágnera, Petera Pechu, Vlastimila Zavřela a řadu dalších.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít