Roman Vojtek jako vyměněný! Že by zamilovaný? A do koho?

 Celebrity 
11. dubna 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Roman Vojtek jakoby o deset let omládl a spadl z něj stres, obavy a měl nový elán do života! Profimedia
Nedávno ještě smutný, depresivní zpěvák a herec Roman Vojtek je jako vyměněný! Říkají si všichni, kteří ho v posledních dnech někde potkají. Říkali si to i jeho kolegové a přátelé na tiskovce k benefiční akci spojené s bojem proti rakovině prsu, kterou už po několikáté podpořil. Teď je usměvavý, bez vousů, a jakoby duševně omládl!

Že by byl krasavec Vojtek zamilovaný, zasněný, zahleděný? Že by ho už cosi přestalo trápit?

"Roman prostě nějak rozkvetl. Je prostě jiný. Nějak omládl a je jiný," říkali si jak kolegové umělci, tak i někteří novináři, kteří Vojtka v posledních týdnech vídali, fotili a dělali s ním rozhovory po manželské krizi poté, co odešel před porodem jeho ženy z domova.

Že by to způsobilo druhé dítě, že by si zpěvák uvědomil, co ztratil a šel do sebe? Nebo se doma dohodli s manželkou, že zůstanou přátelé a třeba se v jeho životě objevil někdo, kdo mu dodal elán a energii? Roman Vojtek se nikomu nesvěřil, ale komusi prý řekl, že je poměrně spokojený. Usmíval se a byl, jakoby mu bylo o deset let méně.

Že by to bylo tím jarem, že by se mu zapalovala lýtka, nebo jen prostě si utříbil myšlenky a hodnoty a začíná takzvaně nanovo? Uvidíme, čas všechno ukáže!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve