Roman Vojtek jako vyměněný! Že by zamilovaný? A do koho?

 Celebrity 
11. dubna 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Roman Vojtek jakoby o deset let omládl a spadl z něj stres, obavy a měl nový elán do života! Profimedia
Nedávno ještě smutný, depresivní zpěvák a herec Roman Vojtek je jako vyměněný! Říkají si všichni, kteří ho v posledních dnech někde potkají. Říkali si to i jeho kolegové a přátelé na tiskovce k benefiční akci spojené s bojem proti rakovině prsu, kterou už po několikáté podpořil. Teď je usměvavý, bez vousů, a jakoby duševně omládl!

Že by byl krasavec Vojtek zamilovaný, zasněný, zahleděný? Že by ho už cosi přestalo trápit?

"Roman prostě nějak rozkvetl. Je prostě jiný. Nějak omládl a je jiný," říkali si jak kolegové umělci, tak i někteří novináři, kteří Vojtka v posledních týdnech vídali, fotili a dělali s ním rozhovory po manželské krizi poté, co odešel před porodem jeho ženy z domova.

Že by to způsobilo druhé dítě, že by si zpěvák uvědomil, co ztratil a šel do sebe? Nebo se doma dohodli s manželkou, že zůstanou přátelé a třeba se v jeho životě objevil někdo, kdo mu dodal elán a energii? Roman Vojtek se nikomu nesvěřil, ale komusi prý řekl, že je poměrně spokojený. Usmíval se a byl, jakoby mu bylo o deset let méně.

Že by to bylo tím jarem, že by se mu zapalovala lýtka, nebo jen prostě si utříbil myšlenky a hodnoty a začíná takzvaně nanovo? Uvidíme, čas všechno ukáže!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím