Čeká Helenu Vondráčkovou návrat na muzikálovou scénu?

 Celebrity 
04. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Helena Vondráčková dostala nabídku, která se takzvaně neodmítá Patricie Behenská
Je jen málo českých zpěvaček, které zvládají dohromady zpívat, tančit, hrát a ještě, aby to vypadalo dobře. I když Helena Vondráčková brzo oslaví kulaté jubileum, rozhodně se necítí na to jít do důchodu a možná ji čeká i velký návrat na muzikálovou scénu.

Zatímco nabídka do muzikálu Mamma Mia! nevyšla, prý proto, že producenti jednu z našich nejznámějších zpěvaček nedokázali dostatečně docenit, teď je šance, že Vondráčková může mít hlavní roli. Podle některých informací by se měla objevit v představení Romeo a Julie, které se má vrátit na jednu z pražských scén.

„Zatím se o tom jedná, detaily neznám, ale co vím, Helena to se svým managementem zvažuje. Bylo by to pro ní určitě zajímavé,“ prozradil jeden z lidí blízkých Vondráčkové.

Všichni vědí, že pokud Helena nabídku přijme, je zde jistota profesionality a kvality. Pokud by odmítla, pak snad z finančních či organizačních důvodů.

Vondráčková není na muzikálové scéně žádným nováčkem. Za sebou má například takové tituly, jako byly Bídníci, Cats, Hello Dolly, Mona Lisa a Baron Prášil. O tom, zda bude hlavní hvězdou v Romeovi a Julii se rozhodně v příštích dnech či týdnech.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod