Čerstvá držitelka Oscara s hvězda Mumie Michelle Yeoh má svá tajemství. Především miluje luxus

 Celebrity 
22. dubna 2023 08:29 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michelle Yeoh má svá tajemství Depositphotos
Michelle Yeoh se až do chvíle, než dostala před několika dny svého prvního Oscara, jevila jako milá herečka malajsijského původu, která je vděčná za to, že v Hollywoodu dostala svoji příležitost. Jenomže opak je pravdou. Yeoh má svá tajemství a tím největším je láska k luxusu.

Svoji pravou tvář ukázala Michelle Yeoh už zhruba dva týdny před slavnostním předáváním Oscarů, když na sociální sítě napsala, že by Oscara měla dostat ona, protože její největší "rivalka" v soutěži o zlatou sošku, Cate Blanchett, už má doma Oscary dva. To vzbudilo tak velký odpor veřejnosti i Hollywoodu, že Yeoh nakonec musela svůj příspěvek smazat. Přesto nakonec toho vytouženého Oscara skutečně dostala.

Ve své děkovné řeči pak povzbuzovala všechny asijské herečky, že mají v Hollywoodu šanci, stejně jako ona a rovněž všechny herečky ve vyšším věku, že i pro ně se najdou velké role. Jenomže to vypadá, že to rozhodně není její pravá tvář.

Ukázalo se totiž, že Michelle od začátku roku natáčí v Anglii nový film Wicked a na rozdíl od ostatních herců si nechává platit apartmá v luxusním hotelu, kde noc vyjde v přepočtu na 41 tisíc korun. A produkce jí bude toto absolutně luxusní apartmá platit po celou dobu natáčení, tedy pravděpodobně až do července letošního roku. Také se příliš neví, že šedesátiletá herečka žije s miliardářským šéfem Formule 1 Jeanem Todtem. Ten býval šéfem stáje Ferrari a teď je ředitelem motoristické organizace FIA. Michelle Yeoh dokonce řadu let popírala, že by s ním měla něco společného, ale nakonec se ukázalo, že pár společně žije v Paříži.

Michelle Yeoh tedy není úplně tou ženou, kterou se ze sebe snaží dělat na veřejnosti. Vlastně po celou svoji kariéru mířla za luxusem. Michelle Yeoh Choo Kheng, jak zní její celé jméno, je tedy původem malajsijská herečka. Původně se ve filmech objevovala jako Michelle Khan, to hrála ještě výhradně v hongkongských filmech. Byly to vesměs samé akčňáky a když se přestěhovala do Los Angeles, tak celkem logicky dostala roli v bondovce Zítřek nikdy neumírá a režisér asijského původu Ang Lee jí také nabídnul roli v akčňáku Crouching Tiger, Hidden Dragon. Byla to ale právě bondovka z roku 1997, která ji vynesla další hollywoodské role, třeba ve filmech Memoirs of a Geisha, Sunshine nebo Mumie.

[:id_9153]

Michelle Yeoh se stala vyhledávanou hrdinkou akčních filmů a svého asijského původu využila i v lukrativních smlouvách s kosmetickými firmami, které chtěly zvýšit prodeje svých produktů v Asii. Se Jeanem Todtem žije od roku 2004 a nikdy neměla děti. Ambice u ní zřejmě převážily nad mateřstvím. A role se jí teď jen hrnou. Michelle se objeví v Avataru 3, 4 a dokonce i 5 a kromě právě natáčeného filmu Wicked si zahraje i ve dvou televizních sériích a hrát bude i ve velmi dobře obsazené detektivce podle Agathy Christie s názvem A Haunting in Venice.

Autorský článek, další zdroj: Daily Mail

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008