Halina Pawlowská: Další láska na obzoru? Populární spisovatelka někoho ulovila!

 Celebrity 
12. prosince 2014 13:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Halina je pozitivní za každou cenu Albatros Media a.s.
Potkat spisovatelku Halinu Pawlowskou s depresí je prakticky nemožné a to i přesto, že poslední dva roky pro ni rozhodně nebyly jednoduché. Loni jí zemřel manžel, letos maminka.

A tak zřejmě nikoho nepřekvapí, že i její nová knížka s názvem Ulovila jsem ho v buši, je sice o lásce a vášni, což bývá často horor, ale přesto ji pojala s laskavým humorem. „Láska je jenom o úhlu pohledu, já to vidím jako hořkou komedii. To samé šoubyznys. Když vám to v něm jde, není to prostředí vůbec nic krutého. Dělám co mě baví a asi mi to jde,” řekla vipstory.cz Pawlowská během slavnostního večera.

Jako kmotra si vybrala velice příznačně Yemiho A.D., který vypadal, jako by se z té buše právě vrátil. „Neulovila tam mě, museli jsme se minout,” vtipkoval exotický tanečník. „S Halinou jsme kamarádi a rád jsem od ní přijal pozvání. Samozřejmě všechny napadne, že je to otázka barvy pleti, ale my se známe dlouho a já jsem v Tanzánii, o které tam píše, nějaký čas byl. Takže tam mám taky své zážitky,” prozradil Yemi, který se narodil v Čecháh, ale kořeny má v Nigerii.

Nemusíme mít strach, že by Halina Pawlowská zůstala o Vánocích sama. Jak bylo vidět, přátel má dost a jak sama řekla: „Budu se svátky snažit přežít. Na člověka smutek padne, ale máme tam vnuka a ten je dost veselý. Vánoce jsou jenom tři dny, takže já bych to tak nepatetizovala,” dodala spisovatelka pozitivně.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47