Lékaři se k Bartoškovi zachovali jako k beznadějnému případu, kolegové v něj věří! Jaké má Jirka šance?!

 Celebrity 
11. prosince 2014 17:49 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiřího čeká těžký boj Profimedia
Listopad, který se tradičně nese v duchu prevence mužského zdraví už sice skončil, ale pro Jiřího Bartošku, který bojuje s rakovinou uzlin, boj teprve začíná. Jeho kolegové a okolí pevně věří tomu, že skvělý herec a prezident filmového festivalu nad zákeřnou nemocí zvítězí.

Vzhledem k tomu, že Bartoška je věčně zahalen v cigaretovém dýmu, není vyloučeno, že zdravotní problémy má právě kvůli závislosti na cigaretách. Existují samozřejmě i případy, kdy podobným typem rakoviny onemocní i člověk, který se cigarety v životě nedotknul.

Podivné však je, že Jiří Bartoška nejen že kouří i nadále, ale dovolili mu to i lékaři. To může mít hned několik vysvětlení. Jedním z nich, a tím lepším je, že ”smradlavé kamarádky” k němu neodmyslitelně patří a kdyby se jich teď úplně vzdal, mohla by se jeho psychika, kterou teď potřebuje udržet na skvělé úrovni, propadnout.

Nelze však opomenout fakt, že když lékaři v takových případech pacientovi nezakáží kouřit, mnohdy se jedná o případ beznadějný. To je ale snad pouze velká mýlka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47