Překvapení! Zlatokopka Mesarošová potkala zlatokopa. Jak se do lesa volá a mnoho dalšího o jejich rozchodu!

 Celebrity 
12. prosince 2014 07:51 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
A je po lásce! Facebook
Tak to vidíte. Iva Kubelková ještě na začátku týdne říkala v pořadu o celebritách, že i červená knihovna se před tímto párem stydí, že je málo červená. Tak to bylo doslova na poslední chvíli, protože Dominika Mesarošová a její šedivějící zajíc se rozešli!

Nebylo ani nutné jí volat, aby nám to potvrdila, protože nás to zrovna dvakrát nepřekvapilo no a jako bonus jsou toho plná všechna média, která už si to milionkrát nechala potvrdit. Takže ano, Mesarošová už zase bude doma jen ve třech (ona a její dva silikony – pozn. redaktora).

Na jednu stranu je nám modelky trochu líto, když ji člověk viděl, skoro jí sežral, že byla fakt zamilovaná. Mezi zakopáváním snubního prstenu deset stop hluboko teď zřejmě dokola omílá hromadu nadávek. My si zrovna představujeme, čeho asi teď čerstvě svobodný páreček lituje a nad čím přemýšlí.

1. Po týdnu tvrdila, že Marek je ten pravý a chce s ním založit rodinu. Tehdy jsme podotýkali, že Dominika možná dřív řekla hop než přeskočila.
2. Marek zrovna s drátěnkou v ruce zjišťuje, že tetování ”Amazing Dominika” je opravdu permanentní.
3. Prý jsou za jejich rozchodem Markovy velké finanční problémy. Dominika už moc dobře ví, že něco takového by se jejím starým, ale zámožným bývalým partnerům nemohlo stát.
4. Marek vipstory.cz vykládal, že Dominika byla jeho idolem a snem už mnoho let a silikony ho prý vůbec nezajímaly. Asi mu to budeme věřit, protože to vypadá, že ho zajímaly její peníze.
5. Dominika je nas****, že lezla do tý blbý kavárny kde se poznali a odteď bude nenávidět kafe
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod