Už raději žádná party. Ochotská na oslavě narozenin málem porodila!

 Celebrity 
12. prosince 2014 05:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Míša si brzy nadělí miminko Profimedia
Bývalá moderátorka Michaela Ochotská už má v osmém měsíci pořádný pupek, který oblékla na své oslavě třicátých narozenin do zlatých minišatiček. Jako místo konání si vybrala nově otevřenou mexickou restauraci, kde málem došlo k předčasnému porodu!

Tento druh kuchyně patří mezi pálivé a pikantní a říká se, že pálivé jídlo urychluje porod. Pak už by jen stačilo, kdyby do sebe Míša symbolicky kopla panáka tequily a z oslavy by se stala úplně jiná událost. Alkoholu se však těhulka v osmém měsíci vyhýbá.

„Míša už nějakou dobu vůbec nepije. Sem tam si dá jednu deci lehkého vína, aby se jí lépe spalo, ale to tak jednou za měsíc. Alkohol jsme doma hodně omezili,” prozradil vipstory.cz její snoubenec Lukáš Rosol, který nemohl u narozenin své milé chybět.

Na potomka se oba moc těší a tenista bere svou roli otce vážně. „Budu mýt, přebalovat, tak jako všichni. Nepovinné turnaje zkusím oželet, abych mohl být Míše více nápomocen a chopím se nové životní role,” řekl Rosol a dodal, že pokud to bude možné, určitě chce být u porodu, aby své partnerce poskytl psychickou podporu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008