Pitomcům se nevěra nevyplácí. Místo aby Písařík sekal dobrotu, háže novinářům kauzy přímo do náruče!

 Celebrity 
06. listopadu 2014 09:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Písařík vzal po nevěře do kina cizí ženu Profimedia
Možná by neuškodilo zavést pořekadlo, že nevěra není pro pitomce. Když už totiž chcete podvádět, měli byste to udělat tak, aby o tom nikdo nevěděl. Líbat se s cizí ženou na veřejnosti a ještě mezi novináři, jako to udělal Martin Písařík, chytré není.

Doma má přítelkyni s malým miminkem. Ta mu sice před veřejností odpustila a vzala ho zpět na milost, ale nepochybujeme, že doma mu přinejmenším jednou zakroutila krkem, protože udělal totálního pitomce i z ní a to pro zábavu celého českého národa.

Být v jeho kůži, tak teďka sekáme dobrotu, chodíme do práce a hned domů, odevzdáváme poslušně a bez řečí výplatní pásku a neukazujeme se na veřejnosti v doprovodu jiné ženy, než té svojí, zkrátka si sypat popel na hlavu! Rozhodně bychom nechodili do kina ve společnosti nějaké cizí brunety, jako to Martin pár týdnů po veřejném ponížení matky svého dítěte udělal. Na to je situace ještě moc čerstvá a ani takový ”charakter” jako on přece nemohl čekat, že se od toho všechna média distancují a nebudou rýpat do vosího hnízda.

Upřímně řečeno v tuto chvíli nikoho nebude zajímat, zda je to rodinná kamarádka. Takže Martine, kdo je ta slečna, které jsi koupil popcorn a colu?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum