Kristelová s Prachařovou zakopaly válečnou sekyru. Na společné fotce jim ale k dovršení světového míru někdo chybí!

 Celebrity 
04. listopadu 2014 11:48 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Světový mír už hlásají i moderátorky! Facebook
V českém šoubyznysu se každou chvíli projevují větší či menší antipatie mezi celebritami. Každopádně ale mezi moderátorkou Kateřinou Kristelovou a Agátou Prachařovou už asi žádné vzrůšo nebude. Obě se totiž rozhodly přispět svým chováním ke světovému míru a po letech Agátiných uštěpačných poznámek a Kateřinina ignorování se k sobě začít chovat fakt pěkně.

Kristelová byla v minulosti častým terčem Agáty a Pavla Novotného a všichni dobře ví, že tihle dva chrlí slovní munici těžkého kalibru. Vrcholem bylo, když Prachařová s Novotným přijali nabídku deníku Blesk stát se hosty internetového chatu, kde si drzá modelka na Katčin účet tak pustila pusu na špacír, že moderátorka s právníky začala sepisovat ty nejkrutější žaloby na světě. Protože zkrátka není dobré nechat si líbit úplně všechno...

Kdo by si tehdy pomyslel, že o několik let později uvidíme tyhle dvě krásky v objetí. „Jak končí ty šoubyz nenávisti. Láskou. Dvě matky. Dvě děti. Mír s Agátou na věčné časy,” napsala k fotografii vysmátá Kristelová. Na fotce už vlastně chybí jenom Pavel Novotný, s nímž je ale teď zase tak trochu na kordy Agáta.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47