Když si bývalá Česká Miss nedá pozor, vypadá jako transvestita!

 Celebrity 
31. října 2014 15:50 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Křížková Profimedia
Díky bohu, že většina z nás vyrostla z přesvědčení, že ve tmavém make-upu a s rozmazanou linkou pod očima, jsme krásnější. Takovým obdobím sebeklamu si prošla i bývalá Miss Lucie Křížková.

„Dělala jsem si černou linku do oka, nosila oranžový make-up, který mi končil přesně na hraně obličeje a řasenku. To bylo strašný. Pak mi naštěstí v osmnácti ukázali, že se dá líčit i jinak,” prozradila vipstory.cz Křížková na kosmetické akci.

Dnes se Lucka se líčí většinou jen velmi něžně a do přírody, kam často s rodinou vyráží, si na make-up nepotrpí skoro vůbec. „Vždy se ráno podívám do zrcátka a když nemám žádný pupínek, tak se nelíčím. Na společenskou akci se nejradši nechám nalíčit profesionály. Většinou volám kamarádkám, protože já to tak dobře neumím,” řekla modelka, které podle ní výrazné líčení ani nesedí.

„Vždy všechny nabádám, aby když mě líčí na přehlídku, nedělali extra kouřové stíny, protože mi to prostě nesluší. Když mi ještě udělají výraznou pusu, tak potom vypadám jako transvestita. Je pro mě důležité hlavně to, abych měla hezký make-up, hezky vykreslené tváře, obočí a pak stačí jenom černá linka a řasenka,” upřesnila Křížková.

U kosmetiky sleduje především jestli jí sedí a jaké má složení. Hodně dá na přírodní nebo bio výrobky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47