Nejkrásnější česká žena předvádí trapnou noční můru královen krásy. Plácá se životem bez vzdělání a s hokejistou u zadku.

 Celebrity 
30. října 2014 08:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Takový pěkný pár...  / inStory.cz
Režisér Stano Sládeček začal ve středočeských Zdiměřicích natáčet novou romantickou komedii. Snímek Správnej dres, podle scénáře Petra Kolečka, bude vyprávět o tom, že bychom nikdy neměli rezignovat na vlastní růst. V hlavních rolích se objeví Taťána Kuchařová s Jiřím Mádlem.

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak.

„Po přečtení scénáře se mi líbilo, že role Simony boří předsudky a dogmata společnosti, stejně jako já sama, jelikož přirozená ženská emancipace je mi vlastní. Věřím, že film bude nejen zábavnou romantickou komedií, ale i motivací pro ty, kteří se ztotožní s příběhem hlavní hrdinky," komentuje své obsazení Miss World Taťána Kuchařová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod