Věčná dietářka má konečně ideální postavu. Velká prsa, oblé boky a ploché břicho! Prozradila svůj recept.

 Celebrity 
31. října 2014 08:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Míša Nosková je se svojí váhou spokojená Aquapark Čestlice
Zpěvačka Michaela Nosková si s váhou zažila své. Nejdřív si připadala moc tlustá, pak hubnutí přehnala a sklouzla až k poruchám příjmu potravy, ale s tím už si hlavu lámat nemusí, protože v aquaparku spolu s dalšími hvězdami muzikálu Mamma Mia předvedla své ploché bříško, které s jejím zvětšeným poprsím vynikne ještě víc.

Míša si drží nový životní styl. „To není dieta nebo cokoliv podobného, takhle žiju. Jím jen zeleninu a ovoce a je mi na tom hrozně dobře. Nezdá se to, ale musím říct, že mám mnohem víc energie, líp se cítím a vyjídám na akcích vyjídám jen část rautu. Dokonce mi má kadeřnice říkala, že mám mnohem lepší vlasy, protože člověk do sebe samozřejmě dostane vitamíny a minerály,” svěřila se vipstory.cz Nosková a opravdu se zdá, že jí syrová strava svědčí.

Občas si jde zpěvačka ráno zaběhat, podle toho, v kolik její dcera vstane. A když není čas na běhání, pracovní povinnosti jí pohyb vynahradí. Místo aby se šla vysaunovat nebo si zaplavat, z vyhřátého bazénu spěchala na představení. „Snad to neodstůňu, ale nemůžu se máchat, abych si neponičila účes a všechno stihla, ale nevadí, vody jsem si užila dost na dovolené,” pozoufala si Nosková a odešla na Sněhovou královnu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod