Luba Skořepová místo cukrárny navštěvuje pohřební služby. Chce vědět, co ji čeká.

 Celebrity 
04. září 2014 14:38 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Luba Skořepová tu chce být ještě třicet let! Foto: Memory Třeboň
Bere život s nadhledem a strastem se vysmívá do obličeje. Možná to je důvod, proč je s námi herečka Luba Skořepová už dobrých devadesát let a má stále energie i vtipu na rozdávání. Málokdo by měl zřejmě žaludek, jít se podívat místo do cukrárny do pohřební služby.

„Tak tady mi asi kafe a rakvičku se šlehačkou nedají,” prohodila vesele herečka při obhlídce třeboňské pobočky pohřebních služeb Memory. Nakonec se však alespoň té kávy dočkala a mezitím vyzpovídala zaskočenou zaměstnankyni a podivovala se, že taková práce se dá dělat i čtvrt století. Ovšem díky bohu za takové lidi, protože bez služeb, které nás připraví na poslední cestu, se nikdo neobejde. „Každý si zaslouží důstojný odchod ze života,” konstatovala Skořepová.

Životu se ale Luba ještě nevzdává. „Urny a ta výzdoba je sice všechno moc pěkný, jenomže já hodlám z tohoto světa odejít až tak za třicet let – a kdoví, jaká bude v tomhle oboru móda v té době!,” prohlásila herečka rozšafně a humor se jí tím opět vrátil do žil.

Ale jak s oblibou říká: „Proč nemluvit o vážných věcech, které k životu bohužel také patří, s nadsázkou? Trápení nikomu nepomůže, osud nakonec stejně musíme všichni přijmout!” A tak přestože Luba Skořepová už ukončila kariéru v Národním divadle, diváci ji opět mohou vidět v nějakých vystoupeních či besedách s fanoušky.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod