Zní to neuvěřitelně, ale Helena Vondráčková si připisuje další vítězství! A vyhrožuje, že tím to zdaleka nekončí!

 Celebrity 
04. září 2014 07:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
V šíleně smutné princezně Česká televize
Těžko se tomu věří, ale populární pěnice Helenka Vondráčková slaví padesát let své kariéry. Její hlas mohli diváci poprvé obdivovat v roce 1964, kdy ve svých sedmnácti letech zahájila pěveckou dráhu vítězstvím v soutěži „Hledáme nové talenty“. A trvalo pouhý jeden rok, kdy se díky hitům Červená řeka a Pátá stala Zlatou slavicí. V roce 1968 si zahrála se svým kolegou ze skupiny Golden Kids Václavem Neckářem v pohádce Šíleně smutná princezna a vstoupila na věky do srdcí mnoha svých příznivců a obdivovatelů.

Vondráčkové se po dobu celé kariéry nesmírně dařilo. Tleskali ji posluchači vyprodaných sálů u nás i například v legendární Carnegie Hall v New Yorku, kde vystupovala v roce 2005. V roce 2002 jí Akademie české populární hudby zvolila Zpěvačkou roku. Rok poté se 22. února 2003 na Karlštejně provdala za současného manžela Martina Michala. Sňatek s tímto mužem ovšem nevydýchala zpěvaččina rodina a ostré výpady na stranu manžela měli za následek, že se rodiny sourozenců Vondráčkových přestaly stýkat.

Sedmašedesátiletá Vondráčková se udržuje po všech stránkách ve vynikající kondici a vyhrožuje, že z podia jen tak nesleze! A my dodáváme, že jsme tomu upřímně rádi.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008