Lucie Borhyová má na krku další průšvih. Jsou za tím peníze? Že by se Hrdlička o své peníze hrdlil a nechtěl se dělit?

 Celebrity 
02. září 2014 18:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kdyby bylo na Lucce, tak by si mateřskou jistě raději více užila  Foto: Facebook
Lucie Borhyová už je jako na trní, aby byla zpět na televizní obrazovce. Je otázka, v jakém pořadu moderátorka zazáří, zda to budou televizní noviny, nebo nějaký nový formát, kde by to Lucce jistě víc slušelo.

Ale proč novopečená maminka, která se tak moc těšila na nový přírůstek do rodiny zase tak rychle pospíchá do práce? Místo, aby si užívala ty nejkrásnější chvíle doma spolu s malou Lindičkou a pětiletým Lucasem, žene se zpět do pracovního kolotoče plného shonu a napjatých nervů.

Odpověď je nasnadě. Lucie se zcela jistě pořád nevzdává myšlenky, že budou s Michalem Hrdličkou jednou fungující rodina, bez neustálých podezření z přítelových záletů a nevěr a možná taky doufá, že ji sporťák přece jenom požádá o ruku. A asi si myslí, že by bylo lepší mít ho v televizi pod dozorem.

Ale daleko pravděpodobnější se začíná jevit možnost, že Lucka zkrátka potřebuje finanční injekci. Přece jenom kdyby zůstala nakonec sama s dvěma dětmi a s obří hypotékou na krku, čekaly by ji nemalé finanční těžkosti. A těm se Lucka svým urychleným návratem do práce bude snažit předejít.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47