Tak to bylo o prsa! Plný dekolt Ivy Kubelkové hrál důležitou roli v historii soutěže krásy. A málem si ho nechala zmenšit!

 Celebrity 
03. září 2014 11:31 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Iva Kubelková je opravdu velmi obdařená žena Foto: Archiv I. Kubelkové
Iva Kubelková není jen první ViceMiss roku 1996, ale také například vyhrála soutěž o nejkrásnější česká ňadra a to hned několikrát. Plný ženský dekolt však hraje v životě této moderátorky nakonec mnohem větší roli, než jsme se domnívali.

V uplynulých dnech oslavil již sedmdesáté narozeniny jeden z nejoblíbenějších plastických chirurgů u slavných osobností – MUDr. Jan Měšťák. Mezi jeho klienty se málem zařadila taktéž Kubelková. „Docent Měšťák hrál několikrát výraznou roli v mém životě. Poprvé, když pomohl svými moudrými připomínkami přesvědčit zbytek poroty na Miss ČR 1996, že i holka s větším hrudníkem může v této soutěži uspět,” začala Iva prozrazovat. No vidíte, a jak jsou dnes velká prsa alespoň v tom českém modelingu populární.

Podruhé to bylo doslova o prsa. „Asi před 16ti lety jsem k němu přišla na konzultaci a chtěla jsem si prsa nechat zmenšit. Poslal mě tenkrát domů, abych se prý pořádně vyspala a druhý den koukla do zrcadla,” prozradila Kubelková i druhý mezník.

Takže příště, až budete Bohu pět ódy na hrudník Ivy Kubelkové, víte, na koho dalšího si ještě vzpomenout.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008