Vdávala se mladá a už rok si říká paní. Jak smýšlí drobná česká herečka o sňatku dvanáct měsíců poté?

 Celebrity 
04. září 2014 11:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Marika Šoposká Foto: Facebook M. Šoposké
Je mladá, drobná, má něžný hlásek, takže je většinou obsazena do role princezny, ale už rok je vdanou paní. Herečka Marika Šoposká našla toho pravého, a tak se rozhodla na nic nečekat.

Před svatbou spolu chodili tři roky a pak se vzali. „Teď už jsou to čtyři roky,“ doplnila vipstory.cz Marika a nám nedalo se nezeptat, zda je pořád zamilovaná? „Myslím, že nebudu čtenářům nalhávat, že je to i po roce manželství stejné jako první týden, to určitě ne. Každý vztah se vyvíjí, ale vzhledem k tomu, že můj manžel se o mě perfektně stará, tak máme krásný vztah a doufám, že to tak bude dělat i nadále,” prozradila čtyřiadvacetiletá herečka podrobnosti.

Do svatby se zamilovaný pár sice hrnul, ale děti zatím na obzoru žádné nejsou. „Do budoucna už to spolu řešíme, vzhledem k tomu, že jsme svoji, ale myslím si, že je to naše věc, takže o tom zatím nebudu mluvit,” odpověděla Šoposká, která se teď víc než na děti soustředí na nové pracovní nabídky. „Teď točím historický film a potom mě čeká ještě jeden celovečerní, kde budu hrát sestru Terezy Voříškové,” dodala herečka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve