Najdete na ní nějakou chybičku? Těžko! Romana Jákl Vítová vypadá skvostně i bez make-upu.

 Celebrity 
22. srpna 2014 14:48 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Romana Vítová vypadá fantasticky Fot: Provocative Beauty
Buďto má Romana Jákl Vítová skvělou chůvu nebo se na ní mateřství vůbec nepodepsalo. Když se bývalá televizní rosnička na Kanárských ostrovech svlékla do plavek, měli pánové okolo co dělat, aby nechali zavřená ústa. O to víc, když se u bazénu producírovala v doprovodu manžela Petra Jákla, který by neměl problém jednou ranou nechtěné čumily skolit.

Exkluzivní křivky a skvělá pleť i bez make-upu. Romana má vážně štěstí. „Bez líčidel se cítím líp, takže je v běžném životě prakticky nepoužívám. I manžel říká, že se mu nejvíc líbím bez nich, i když teda moje maminka pro změnu tvrdí, že Petr jen nechce, abych se líbila cizím chlapům, a proto je radši, když se nijak nevylepšuju,” polemizuje Vítová.

Ale úplně stoprocentně přírodní vizáž Romana nemá a sama to potvrzuje. „Čas od času si nechám nabarvit obočí a řasy, a protože opálení vypadá vždycky líp, chodím na samoopalovací nástřik, který mi jako bonus k pěkné barvě i hydratuje pokožku,” prozradila rosnička a zapomněla dodat, že například zkoušela už i botox rtů.

„Jako blondýnka toho bronzu moc nenachytám, i kdybych se celé dny smažila na sluníčku, akorát zrůžovím. V nástřikové kabině mám za pět minut hotovo a aspoň si neničím zdraví a pleť,” dodala Vítová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím