Český Alain Delon je stále sám. Ale proč, když má skoro všechno, po čem ženy touží?

 Celebrity 
21. srpna 2014 07:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pavel Řezníček je moc pěkný kocourek Česká televize
Má přesně to, co ženy zbožňují. Trochu plachý a nesmělý pohled a tak trochu zanedbaný vzhled, který přímo volá po tom se herce ujmout, ochraňovat ho a poskytnout mu ten nejlepší servis na světě. Erotické dusno kolem něj by se dalo krájet. Ale Pavel Řezníček je stále sám a žádná stálá partnerka se po jeho boku neobjevuje. Že by si snad herec nemohl vybrat?

V loňském roce nám přes televizní obrazovku blbnul hlavu hned několikrát. Nejdříve pěkně hazardoval se životem v seriálu Cirkus Bukowsky a pak se vlnil v bocích v taneční show "StarDance ...když hvězdy tančí". A fanynky na něm mohly oči nechat. Navíc, on je to ještě taková citlivka. Při vypadnutí ze soutěže mu tekly slzy a to už vytahovaly kapesníky i divačky u televizorů.

A protože je jasné, že kolem charismatického herce se musí motat plno dívek a žen, tak nás napadá, jestli nemá kluk na svou budoucí nevěstu přemrštěně vysoké nároky. Anebo že už by tak dlouho vybíral, až nakonec přebral? Nebylo by načase se v osmačtyřiceti letech konečně usadit?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím