Ledová výzva: Zlila se Gottová, teď už i Vondráčková a čeká to Jágra. Fakt nikdo z nich nechápe pravý smysl věci?

 Celebrity 
20. srpna 2014 16:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková přijala ledovou výzvu Zdroj: Archiv L. Vondráčkové
Bylo jen otázkou času, než se tzv. ledová výzva dostane do Čech. Mohli jsme proto vidět, jak se v přímém přenosu zlila ledovou vodou například Ivana Gottová, která nás čím dál víc překvapuje. Že by to vážně nebyla jen upjatá panička z Bertramky?

Mezi nominovanou po zlité Gottové byla například i Lucka Vondráčková, která se polila ledovou vodou ráno v Kanadě na dvorku, což ji muselo pořádně probudit. Před ledovým šokem nominovala Petru Janů, Karla Janáka a Jaromíra Jágra. To se máme na co těšit. Jen aby z toho někoho neklepla pepka. Hodně populární byla i výzva v pití alkoholu a možná si ještě dobře vzpomínáte, že si původně nevinná srandička vyžádala několik obětí.

Většině však uchází pravý smysl celé této záležitosti. Je možná sranda dívat se na zmáchanou Ivanu, ale toto polévání má především upozornit na neurologické onemocnění ALS (amyotrofická laterární skleróza) a nasbírat peníze na léčbu a výzkum. Kdo nominaci nepřijme, musí zaplatit jejich asociaci 100 dolarů. Kdo nominaci přijme, měl by zaplatit 10 dolarů.

Skvěle to pochopil například sukničkář Charlie Sheen. Místo toho, aby se zbytečně poléval studenou vodou, rovnou odeslal na ALS 10 000 dolarů. Dá rozum, že bezvýznamné sypání ledu na hlavu přece nikomu nepomůže. Přesto je nám jasné, že se na facebooku ještě pár lidí polije.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty