Nejkrásnější muž planety je v Čechách, ale domů byste ho určitě nechtěla. Přečtěte si proč!

 Celebrity 
21. srpna 2014 07:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Mister International José Parades Foto: Muž roku
Je mu dvacet devět let a je titulován jako nejkrásnější muž světa Mister International. José Parades k nám zavítal až z Venezuely, aby se v České republice zúčastnil finále soutěže Muž roku.

Musíme vás však předem zklamat, jako jediný vítěz v historii totiž může mít přítelkyni, protože s ní chodil ještě rok před vyhlášením soutěže. „Hodně cestuji, takže se stejně vidíme jednou za několik měsíců, pohází z Venezuely,” vysvětluje Parades. Mít doma takového chlapa ovšem nebude zrovna jednoduché. Představte si, jak musí být při svém cestování po celém světě obletován. Jeho partnerka v něj tedy musí mít velkou důvěru a doma si ochraňovat pevné nervy.

Je také dost pravděpodobné, že stejně jako finalisté Muže roku je José schopný strávit v koupelně krášlením více času než vy, trhá si chlupy úplně všude kde je to možné a jelikož jsou chlapi fešáci i bez make-upu, musíte neustále vypadat pěkně i když jedete třeba jen na nákup. No prostě je to sice hezký sen, ale asi byste takového chlapa domů ve finále nechtěla.

José Parades se tu zdrží pár dní, těší se, až ochutná naše pivo a od pořadatele Davida Novotného má připravený bohatý program. A jak prorazit v modelingu jako chlap? „Musíte být trpělivý, příjemný a vytrvalý, to je klíč k úspěchu,” říká Martin Gardavský, 2. nejkrásnější Muž světa 2011.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty