Podívejte se, jaká kočka roste z dcery Míši Dolinové. V matčiných šlépějích ale zatím jít nechce.

 Celebrity 
02. července 2014 14:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Míša Dolinová s dcerou Julií Foto: Autosalon Dajbych
Herečka Míša Dolinová po dlouhé době někam vyrazila s jednou ze svých dcera a hned se kolem nich všichni nahromadili. Z patnáctileté Julie totiž roste krásná ženská, ale zatím netuší, jestli půjde ve stopách své maminky. „Ještě vůbec nevím, jakým směrem se budu ubírat. Teď jdu na gympl do prváku, takže uvidím. Já jsem si to jako o rok prodloužila,” řekla vipstory.cz Julinka.

„Musím ji ale pochválit. Na rozdíl od Terezy je Julie hodná, že mě občas někam doprovodí, jako třeba sem do autosalonu. Je hodně flexibilní v tomhle,” pochvalovala si Dolinová. Inu, možná že nějaké mediální geny tedy přeci jen zdědila.

Na dovolenou ale, zatím, ještě všichni vyrážejí spolu. Letos se chystají, jako již tradičně, s manželem a všemi dětmi do Chorvatska a na chalupu. „Prostě česká klasika. My to tam máme rádi, protože člověk už ví, co ho čeká, ale vždy jezdíme na jiné místo. Já už konečně překonala ostych z vody a naučila se šnorchlovat. No a na chalupě, tam hodně odpočívám,” prozradila Míša jak budou trávit léto.

„Jezdíme vždycky autem. Konzervy nebudou, ale řízky určitě,” dodala Dolinová. Tak to už je fakt česká klasika jako Brno!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít