Nový hvězdný pár na obzoru? Hana Maciuchová již není sama, po jejím boku stojí nový muž.

 Celebrity 
02. července 2014 08:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Haně Maciuchové se blýská na lepší časy? Foto: Facebook
Charismatické herečce Haně Maciuchové se v jejím soukromém životě zřejmě blýská na lepší časy. Co se týká hereckých nabídek, není v naší zemi snad vytíženější herečky. Ale osobní život za tím profesním tak trochu pokulhával.

Šarmantní herečka se nikdy netajila tím, že nemůže zapomenout na svoji životní lásku, kterou byl herec Jiří Adamíra. Prožili spolu krásných dvacet let plných dokonalého souznění a nerozdělil je ani fakt, že spolu nemohli mít děti. Opustit vzpomínky na milovanou bytost nemůže Maciuchová ani po letech a ještě nedávno byla sama herečka přesvědčena, že osudového muže ji nemůže v životě nikdo jiný nahradit. Jenže to se teď zřejmě změní.

Představitelka nováckého seriálu se při natáčení velmi sblížila se slovenským kolegou Emilem Horváthem. Podle kolegů ze štábu to mezi nimi jiskří i mimo natáčení a oba herci jsou si v reálu více než blízcí. Distingovaná dáma českého divadla a charismatický slovenský herec k sobě nádherně ladí, a jestli jsou informace pravdivé, bude z nich opravdu nádherný pár.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod