Partyšovou už nebaví chodit na akce sama. Raději ale hledá náhradní společnost než aby ukázala svého pana Úžasňáka.

 Celebrity 
01. července 2014 11:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Gábina má přítele na Slovensku Foto: Aqualand Moravia
Gábina Partyšová sice tvrdí, že už několik měsíců má přítele, ale jelikož ho nikde neukazuje a dojíždí za ním na Slovensko, není divu, že si tady v Čechách občas připadá spíš jako kůl v plotě. „Nechci nic zakřiknout. Láska má být věcí jen těch dvou a není potřeba ji tahat před zraky celé veřejnosti,” míní Gábina, ale ani udržovanou moderátorku nebaví věčně chodit na společenské akce sama, tak už tahá ven své nejlepší kamarádky.

„S Lenkou Kántorovou se znám od gymnázia. Po letech jsme se znovu potkaly a hodně si navzájem pomohly. Podržela mě v době, kdy mi nebylo zrovna do zpěvu. I naše děti jsou jako sourozenci,” prozradila Gábina, která považuje onu přítelkyni za takovou druhou rodinu. Dámy si společně zařádily v největším vodním a zábavním parku v ČR v Aqualandu Moravia u Pasohlávek, kde Partyšová v plavkách zároveň prozradila, odkud pramení její sexy tělo.

Je to vlastně velmi příjemné soužití, jelikož Lenky manžel je bývalý profesionální hokejista Robert Kántor a tak si k němu Gábina chodí pro rady. „Plánuje mi jídelníček a tréninky a od té doby šla moje fyzička nahoru. Postava se mi krásně zpevnila a vyrýsovala,” pochvaluje si moderátorka kamarády.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod