Bolí vás záda? Martina Maxu taky, bolestí dokonce zkolaboval. Vyzkoušel úplně všechno a tak vám teď může doporučit, co skutečně funguje.

 Celebrity 
28. června 2014 04:44 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Bolest zad se při nejlepší vůli nedá ignorovat Foto: Euro Pain Clinics
Jen těžko se dá představit, že by urostlého chlapa, jakým je Martin Maxa, mohla skolit bolest. Statný zpěvák má ale již několik let obrovské problémy se zády. „Zhruba před dvěma lety jsem byl z ničeho nic bolestí do slova a do písmene ochromen. Nevím, k čemu se to dá přirovnat, ale způsobí to totální kolaps organismu. Tehdy jsem čtrnáct dní ležel v nemocnici na kapačkách, dávali mi řadu opiátů na zmírnění bolestí a stejně to nepomáhalo,” vylíčil vipstory.cz Maxa svůj zdravotní stav.

Následovalo běhání po různých lékařských ústavech i léčitelích, absolvoval snad veškerá možná vyšetření, ale nikdo mu nebyl schopen říci, odkud problém vychází. Až nyní, zdá se, objevil řešení. „Představa, že by mě někdo zbavil třeba i jen padesáti procent bolesti, je pro mě nesmírně příjemná. Na radu ze svého okolí jsem navštívil kliniku, která řeší můj zdravotní problém a nesnaží se pouze potlačit bolest a ostatní symptomy. Velmi stručně řečeno mi tady speciálním zákrokem opraví poškozenou ploténku. Všechny dosavadní testy naznačují, že to skutečně zabere..." říká nadšený Martin.

Na Euro Pain Clinics zpěvák v minulých dnech absolvoval vyšetření a teď si už jenom musí najít čas na samotný zákrok. „Určitě chci jít, ale přes léto mě čeká tolik koncertů, že nenajdu tři týdny volného času vcelku. Pravděpodobně půjdu na podzim,” dodal Maxa. Zákrok prý není nijak extrémně náročný, ale pacient musí následně podstoupit několik rehabilitací a dodržet klidový režim, aby byl výsledek co nejlepší.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?