Rihanna si troufla vyvětrat postavičku v opravdu skvostných šatech. Že si pod ně nevzala spodní prádlo je tentokrát úplně vedlejší.

 Celebrity 
04. června 2014 04:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Shine Bright Like a Diamond... Foto: Twitter
V takových šatech není místo pro jakoukoliv špetku představivosti. Naopak jsou totiž samy o sobě dost výmluvné. Při prvním pohledu na Rihannu se vám nejspíš vybaví její hit Diamond, kde zpívá ”Září jasně jako diamant”.

Ne každý si může dovolit obléknout beze studu a strachu takové šaty, ale barbadoská kráska vypadala, že jsou stvořeny přímo pro ni. Celá třpytivá se procházela po červeném koberci na udílení módních cen Fashion Awards, se vztyčenou hlavou a můžeme vám zaručit, že se nenašlo oko, které by si jí nevšimlo. Jedinečnou róbu si nechala vyrobit na zakázku a skládá se z celkem 216 tisíc Swarovski krystalů.

Látky bylo použito opravdu jenom minimum, a tak je jasně vidět, že pod odvážné šaty si Rihanna vzala jen kalhotky tělové barvy. Žádná podprsenka nebo nějaké krytí přes bradavky. Tím by akorát úplně zkazila celý dojem. Jediné, co zpěvačku ”halilo”, byla drobná kožešinka. Zapózovala s ní pro fotografy a pak ladně odkráčela pryč jako ten zářící diamant...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47